Vitafi Fat Burner

Samen met de beste experts uit Engeland hebben wij een unieke Fatburner formule ontwikkeld. Deze Fatburner helpt bij het verminderen van lichaamsvet¹ en ondersteunt de gewichtsbeheersing¹. Bij het afvallen is het erg belangrijk om de normale vetstofwisseling en bloedsuikergehalte op peil te houden, daarom hebben wij het stofje ‘chroom’ toegevoegd aan de Fatburners. Daarnaast komt het vaak voor dat men zich tijdens het afvallen een beetje suf en energieloos voelt. Omdat de Fatburner vitamine B12 bevatten dragen deze ook bij aan extra energie². Ook ondersteunt deze de schildklier³ en door de aanwezigheid van vitamine B1 goed voor het hart*.

 

+ Helpt bij het verminderen van lichaamsvet¹
+ Ondersteunt gewichtsbeheersing¹
+ Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid²
+ Ondersteunt de normale vetstofwisseling

+ Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden
+ Ondersteunt de schildklier³
+ Goed voor het hart*

Goedgekeurd door de keuringsraad (KAG – nr. 4480-1118-2108)

Bestel hier Veelgestelde vragen groothandel

¹Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

                  

Met het grote aanbod pillen en drankjes die vandaag de dag te koop zijn, is het lastig er een te vinden die je echt helpt met je gewicht en dat kan onderschrijven met door de keuringsraad goedgekeurde claims. Als je een van de velen  bent die ermee worstelen met eten en om die reden vet voedsel vermijden, kan de Fat Burner van Vitafi voor jou een perfect ondersteuning zijn. Dit product werkt door je te voorzien van extra energie en stimuleert de vetverbranding.

  • effectiever dan alleen een dieet volgen
  • goed voor het hart
  • Unieke formule
  • Maar 3 capsules per dag
  • Alle claims goedgekeurd door keuringsraad
  • Geproduceerd in gespecialiseerd laboratorium
  • Zie ook bovenstaande certificaten en garanties

       

Over Vitafi en exclusieve ontwikkelingen

Het team van Vitafi zoekt niet alleen naar de beste producten voor het proteïne dieet maar ontwikkeld in samenwerking met experts uit heel Europa ook eigen producten die helpen en ondersteunen bij gewichtsbeheersing. Daarbij is staat het doel om je gewoon lekker te voelen in je eigen vel voorop. Ongeacht leeftijd, huidig gewicht of geslacht.

Een van de exclusieve ontwikkelingen is deze Vitafi Fatburner. Die niet alleen helpt met de vetverbranding maar ook nog eens goed is voor het hart. Door ze dagelijks te gebruiken leveren ze ook extra energie.

En om zeker te zijn dat we niet zomaar iets roepen hebben we de keuringsraad gevraagd om onze claims goed te keuren en zoals u kunt checken onder nummer KAG – nr. 4480-1118-2108 is deze goedkeuring officieel geregistreerd.

We gaan door met de ontwikkelingen van ons volgende revolutionaire product en zullen u snel weer informeren.