Vitafi Diet Meal

Vitafi Diet Meal is een heerlijke, evenwichtige maaltijdshake die de perfecte balans biedt van hoogwaardige eiwitten uit whey, melk en soja. Complexe koolhydraten uit havermout en boekweitvlokken, belangrijke vitaminen en mineralen. Onze specialisten hebben Diet Meal verrijkt met L-carnitine, groene thee, alfa-linoleenzuur (ALA) en linolzuur (LA).

Neem Diet Meal als een ontbijt, lunch of avondmaal en vervang één of twee hoofdmaaltijden per dag.

Diet Meal is bestemd voor gebruik in een caloriearm dieet waar ook normale voedingsmiddelen deel van uitmaken. Wij raden het aan om te zorgen voor verhoogde lichaamsbeweging. Het is ook belangrijk om voldoende te drinken.

Het vervangen van één hoofdmaaltijd van een energiebeperkt dieet ondersteunt gewichtsbeheersing. Het vervangen van twee hoofdmaaltijden per dag van een energiebeperkt dieet helpt bij het afslanken.

Bestel nu Veelgestelde vragen

Voordelen Vitafi Diet Meal

+ Gemakkelijk klaar te maken.
+ Héérlijke vanillesmaak.
+ Rijk aan eiwitten die helpen spiermassa te behouden,
+ Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de B-vitaminen: Riboflavine, B6, B12, die helpen energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en de natuurlijke energie in je lichaam activeren.
+ Verrijkt door onze specialisten met L-carnitine, Groene thee, ALA en LA.

Meng twee maatscheppen (40 g) poeder in 200 ml halfvolle melk, meng bij voorkeur in een shakebeker of blender. Tip! Eerst de melk in de shakebeker of blender en daarna het poeder.