Over ons

Vitafi.nl is de webshop waar je eenvoudig online proteïne dieetproducten kunt kopen en snel laten bezorgen. Met proteinedieet producten van alle grote fabrikanten uit heel Europa ben je zeker over wat je in huis haalt. We hebben alle producten zelf op voorraad en kopen alle nieuwe en nieuwste ontwikkelingen en innovatieve producten in. Koop je de proteïne dieetproducten voor jezelf dan bezorgen wij deze in een stevige neutrale verpakking. De verzending is al vanaf vijftig euro helemaal gratis en je kunt op een veilige manier betalen zoals je zelf het makkelijkst lijkt, met bijvoorbeeld iDeal. Ook achteraf betalen is mogelijk. Zie hieronder de verschillende pagina’s met meer informatie of neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Plaats je een bestelling voor 17.00 uur dan heb je die de volgende werkdag in huis.

Vitafi maakt gebruik van cookies zoals bijna alle webshops en websites. Een cookie is een eenvoudig heel klein bestand dat met de pagina’s van Vitafi wordt meegestuurd en door jouw browser wordt opgeslagen op je computer. Hierdoor kun je onze webshop sneller en eenvoudiger doorzoeken wij houden enkel bezoekersstatistieken bij en passen onze advertenties aan, aan jouw vraag.

Wij staan altijd open voor uw mening over onze producten en/of diensten om de service zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren.