✔ Voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis

Wat is het verschil tussen de Vitafi Fat Burner capsules en de Vitafi Fat Burner Powder?

Er komen steeds meer verschillende varianten Fat Burners op de markt. Fat Burn capsules, druppels, poeder, kant-en-klare fat burn dranken etc.. Dit maakt het er vaak niet makkelijker op om een keuze te maken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, doelen en levensstijl. Bij Vitafi bieden we 3 verschillende soorten afslank hulpmiddelen aan. Deze zullen we in het kort uitleggen, met elkaar vergelijken en de voor-en nadelen opsommen. Wellicht kunt u na het lezen van deze blog een goede keuze maken. Mocht u meer hulp nodig hebben dan kunt u altijd om een persoonlijk advies vragen via onze chat functie, deze vindt u rechtsonder in het scherm.

Vitafi Fat Burner Capsules

De oranje Fat Burn Capsules zijn bedoeld om overdag te gebruiken. U neemt 3 capsules verdeeld over de dag bij een maaltijd, dus bij het ontbijt, de lunch en het avondmaal. Neem de capsules altijd met een glas water in.

De Fat Burn capsules bevatten ingrediënten als groente thee extract, cafeïne en chroom welke helpen bij het verminderen van lichaamsvet, de normale vetstofwisseling en het bloedsuikergehalte op peil te houden. Daarnaast bevat de Fat Burner ook Vitamine B12, deze zorgt voor een flinke dosis extra energie.

De Fat Burn capsules zijn makkelijk in gebruik, maar moeten wel 3 x per dag ingenomen worden.

Voordelen

 • Helpen bij het verminder van lichaamsvet
 • Extra energie
 • Makkelijk in gebruik

Nadelen

 • 3 x per dag innemen

Vitafi Fat Burner Night Capsules

Als extra aanvulling is het mogelijk om ook de Night Fat Burners te gebruiken, dit zijn de zwarte capsules. U kunt deze combineren met de Fat Burner voor een beter en sneller resultaat. Deze bevat natuurlijke ingrediënten als groente thee, gemberwortel, kaneel en valeriaan. Deze Fat Burner draagt ook bij aan een goede nachtrust. De Vitafi Night Fat Burner neemt u in voordat u gaat slapen met een glaasje water.

Voordelen

 • Makkelijk in gebruik
 • Enkel innemen voordat je gaat slapen

Nadelen

 • Minder sterke formule dan de Fat Burner oranje capsules

Vitafi Fat Burner Powder

Op verzoek van onze klanten hebben we nu ook een Fat Burner in poedervorm in ons assortiment toegevoegd. Deze poeder dient u te mengen met 250 ml water tot een drank met een frisse punch smaak. Deze Fat Burner bevat natuurlijke ingrediënten als guarana extract, groene thee, garcinia cambogia en  draagt o.a. bij aan fitheid en bevordert de energiestofwisseling.

Voordelen

 • Lekker frisse smaak
 • 1 x per dag innemen, eventueel naar behoefte nog een 2e keer

Nadelen

 • Niet iedereen vind de smaak lekker

 

 

1 reactie

 • Duidelijk uitleg. Ik ga voor de caps omdat die zo makkelijk zijn in te nemen met beetje water.

  Geert de Vosser

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd