✔ Voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis

Hoe val je af met de Vitafi Fat Burner?

Wat is een fatburner?

Een fatburner is een supplement dat er onder andere voor zorgt dat je stofwisseling omhoog gaat, waardoor je meer vet gaat verbranden, zorgt voor een flinke boost extra energie en bevat stoffen waarvan bewezen is dat deze het lichaam helpen met het verbranden van lichaamsvet.

Hoe werkt een fatburner en hoe ben ik verzekerd van een goed en snel resultaat?

Omdat elk lichaam anders is, is bij iedereen de werking natuurlijk anders. Fatburners neem je gedurende een periode dat je graag sneller wilt afslanken. Meestal gebruik je deze 1 tot 3 maanden aaneengesloten, afhankelijk van hoeveel je wilt afslanken en hoe snel je resultaat boekt.

Daarnaast zijn er nog een hoop andere factoren die een belangrijke rol spelen bij het behalen van je gewenste resultaten. Namelijk;

  • Sport je? Wanneer je beweegt verbrandt je lichaam natuurlijk calorieën. Hoe meer beweging, hoe meer verbranding, hoe sneller resultaat. Dit hoeft geen zware inspanning te zijn maar een halfuur wandelen of hardlopen per dag maakt al een verschil. Probeer eens vaker de fiets te pakken naar je werk of naar de supermarkt. Alle kleine beetjes helpen.
  • Beweeg je veel tijdens het werk of heb je een kantoorbaan? Dit verschil spreekt natuurlijk voor zich. Wanneer je tijdens je werkdag zit kan het slim zijn om bijvoorbeeld in de pauze een stukje te wandelen.
  • Wat eet je door de dag heen? Het is niet de bedoeling dat je een fatburner inneemt en erna een zak chips gaat eten. Het is natuurlijk geen wondermiddel. Maar let je tijdens het gebruik van de Fatburners ook extra goed op je voeding dan zal dit bijdragen aan een beter en sneller resultaat.
  • Hoe is je nachtrust? Ook tijdens het afslanken is het belangrijk dat je voldoende rust. Probeer minimaal 7 uur slaap per nacht te krijgen.
  • Drink je genoeg water? Water drinken tijdens het afslanken is erg belangrijk. Het helpt onder andere met het afvoeren van afvalstoffen, versnelt de stofwisseling, verminderd hongergevoel, geeft energie en bevat geen calorieën. Probeer minimaal 2 liter per dag te consumeren. Heb je er moeite mee om zoveel water te drinken? Probeer eens een schijfje citroen of een takje munt in je glas te doen voor een lekkere smaak.

Heeft een fatburner ook bijwerkingen?

Over het algemeen heeft een fatburner geen bijwerking(en). Enkel wanneer je niet aan cafeïne gewend bent kan je lichaam hierop reageren. Wanneer je bijvoorbeeld nooit koffie drinkt kunnen 3 fatburners op een dag erg veel zijn en een onrustig gevoel veroorzaken. Andersom kan ook, veel koffie en fatburners samen is een echt overschot aan cafeïne. Dus let hier ook op als je en onrustig gevoel krijgt.

In dit geval raden we aan om met 1 capsule te beginnen en dit gedurende 10 dagen langzaam op te bouwen naar 3 capsules. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd