✔ Voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis

Fish Collageen, wat is het en wat doet het?

Wat is collageen?

Collageen is een belangrijk eiwit met een lijmvormende functie in ons lichaam. Hierdoor is het één van de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam. Onze gewrichten, botten, spieren, pezen, huid, haren en nagels bestaan allemaal uit collageen. Collageen in ons lichaam zorgt onder andere voor stevigheid en elasticiteit van gewrichten en botten maar ook voor de stevigheid van onze huid, haar en nagels.

Waarom zou je collageen moeten nemen?

Na ons 25e levensjaar verminderd de natuurlijke aanmaak van collageen. Vanaf ons 50e levensjaar maakt ons lichaam bijna geen collageen meer aan. Andere factoren als roken of teveel zonlicht kunnen de aanmaak van collageen ook doen afnemen. De hoeveelheid collageen die achteruit gaat is ook te merken aan minder soepele gewrichten of een minder elastische of rimpelige huid.

Om toch te zorgen dat je voldoende collageen binnenkrijgt is het aan te raden om supplement met Fish collageen te nemen. Bijvoorbeeld in een poedervorm die met water gemixt kan worden tot een drankje. 

Waarom Vitafi Fish Collageen?

De Fish Collageen Plus van Vitafi is verrijkt met de bekendste Peptan type 1 collageen peptiden, deze zijn identiek aan het collageen in het menselijk lichaam. Peptan is een zeer zuiver, natuurlijk bio actief product. De gehydrolyseerde vorm zorgt voor een makkelijke vertering en een goede absorptie. Dit product is specifiek ontwikkeld voor verschillende gezondheidsvoordelen en functionele eigenschappen. Door de toevoeging van Vitamine C en hyaluronzuur is de Vitafi Fish Collageen in de volksmond ook wel een ‘schoonheidsdrankje’ genoemd.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd